Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax wint strijd om Quinten Timber van PSV’

Afgelopen zomer verruilde Quinten Timber Ajax voor FC Utrecht en presteert daar uitstekend. En daarom willen de Amsterdammers hem weer terughalen. Ook de grote rivaal PSV wil een poging voor hem wagen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Timber kent een uitstekend eerste seizoen bij Utrecht, wat volgens De Telegraaf ook direct de laatste zal zijn van de middenvelder. De broer van Ajax-verdediger Jurriën Timber kan naast de belangstelling van PSV en Ajax ook rekenen op interesse van buitenlandse clubs. PSV ziet in Timber een goede opvolger voor Ibrahim Sangaré en Erick Gutierrez, die beiden mogelijk komende zomer vertrekken uit Eindhoven.

De krant denkt echter dat Ajax in het voordeel is ten opzichte van PSV. “Wat in het voordeel van Ajax lijkt, is dat Ajax-spelers in het algemeen duurder worden verkocht dan spelers van andere clubs, waardoor een doorverkooppercentage in een overeenkomst met Ajax interessant kan zijn voor FC Utrecht.” Timber heef nog een contract tot medio 2024, waardoor beide clubs wel met een behoorlijke transfersom over de brug moeten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *