Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax mag zich gelukkig prijzen met blessure van Antony’

De blessure tijd Antony een aantal weken geleden opliep kan wel eens goed uitpakken voor Ajax. Hij heft zich hierdoor namelijk de laatste tijd niet in de kijker weten te spelen. En voor Ajax zou dit zomaar kunnen betekenen dat hij ook volgend seizoen nog onder contract staat.

“Het is voor Ajax een geluk bij een ongeluk dat Antony geblesseerd is”, stelt analist Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal. “Hij heeft zich de laatste tijd niet in de kijker kunnen spelen, waardoor ik denk dat er een grote kans is dat Antony bij Ajax blijft.”

Ook in de Champions League kon de Braziliaan zich niet meer laten zien, omdat Ajax in de achtste finales werd uitgeschakeld door Benfica. De Amsterdammers moeten er alles aan doen om de smaakmaker binnenboord te houden, vindt Janssen.

De oud-speler van Ajax plaatst wel een kanttekening. “Als je naar de absolute top wilt, moet je meer goals gaan maken. Maar volgend seizoen is hij wel cruciaal. Als hij wegvalt, dan ben je echt helemaal afhankelijk van Tadic, die dit jaar statistisch wel geweldig was.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *