Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Marc Overmars keert ooit weer terug bij Ajax’

Scheidend Ajax-trainer Erik ten Hag denkt dat er ooit een weg terug is voor Marc Overmars bij de club. Hij stapte een paar maanden geleden op vanwege grensoverschrijdend gedrag.

“Dat is een romantische gedachte”, zegt Ten Hag in De Telegraaf over een mogelijke hereniging met Overmars bij Ajax. “We zijn samen heel succesvol geweest. Het is moeilijk om te zeggen dat het gebeurt, maar het zou zeker kunnen.”

Overmars vertrok begin februari bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag. Die klap kwam hard aan bij Ten Hag, maar het contact bleef. De toekomstige manager van Manchester United vindt dat er een weg terug is voor de huidige technisch directeur van Royal Antwerp FC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *