Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Liverpool meldt zich in de race om Matthijs de Ligt’

Liverpool wil deze zomer een poging wagen om Matthijs de Ligt over te nemen van Juventus. Hier maakt de Italiaanse journalist Mirko Di Natale melding van.

De Engelse grootmacht heeft recentelijk geïnformeerd naar de mogelijkheden om De Ligt in te lijven. De gelimiteerde transfersom van 125 miljoen euro werd als te gortig beoordeeld, maar Liverpool hoopt dat Juventus deze zomer alsnog overstag gaat voor een lagere transfersom.

Juventus is op dit moment niet bereidwillig om mee te werken. De Italianen zien in hem een belangrijke schakel voor de toekomst, zeker nu Giorgio Chiellini zijn transfer heeft aangekondigd. Naar verluidt wil Juventus hem zelfs een contractverlenging aanbieden.

De huidige verbintenis van De Ligt loopt medio 2024 af. Dat is ook meteen een mogelijke oplossing voor Liverpool. Mocht de Nederlander zijn contract niet verlengen, dan is deze zomer misschien wel het laatste moment om nog de hoofdprijs aan hem te verdienen. Volgend jaar zomer ‘moet’ hij dan immers verkocht worden om een transfervrij vertrek te vermijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *