Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Roger Schmidt wil ook Mauro Junior meenemen’

Roger Schmidt staat na de zomer onder contract bij het Portugese Benfica. En de oefenmeester heeft verschillende spelers op het oog die hij zou willen meenemen van zijn oude werkgever. Mario Götze, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré werden al in verband gebracht met O Glorioso, nu valt ook de naam van revelatie Mauro Júnior.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Als Benfica concreet wordt, zal het echter wel meerdere miljoenen neer moeten tellen. De dit seizoen als back doorgebroken Mauro ligt tot medio 2025 vast en lijkt zich ook gelukkig te voelen in Eindhoven.

De kans op een vertrek van Götze en Gutiérrez lijkt vooralsnog groter. Götze staat nog twee jaar onder contract en PSV hoopt hem voor langere tijd binnenboord te houden, maar Benfica zou hem voor drie à vier miljoen euro op kunnen pikken. Gutiérrez begint zelfs aan zijn laatste contractjaar en PSV heeft de gesprekken over een nieuwe verbintenis nog niet opgestart. Sangaré lijkt wél een contractaanbod tegemoet te kunnen zien, tegen ‘sterk verbeterde voorwaarden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *