Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘De precieze afspraak tussen Ajax en mij houd ik uit respect tussen ons’

Nicolas Tagliafico zag in de winter een transfer naar FC Barcelona afketsen maar kreeg toen van de toenmalige directeur Marc Overmars te horen dat hij deze zomer voor een klein prijsje mocht vertrekken. Hij kwam ooit voor vier miljoen over uit Argentinië en bevestigt tegenover De Telegraaf dat deze kwestie is besproken door de clubleiding.

“De precieze afspraak houd ik uit respect voor de club tussen ons”, aldus de linksback, die dit seizoen zijn basisplek kwijtraakte en desondanks niet naar Barcelona mocht vertrekken. “De boosheid daarover heb ik bij het sluiten van de transfermarkt al achter me gelaten. Dat was toen. Ik heb me gefocust op het winnen van prijzen. Helaas is dat in de bekerfinale niet gelukt, maar de titel maakt me trots.”

Na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse verklaarde Tagliafico al dat hij naar een topcompetitie zou willen vertrekken, om uit zijn ‘comfort zone’ te stappen. Van concrete beweging is vooralsnog echter geen sprake. “Ik weet niet hoe de markt zich ontwikkelt, dus ik zie het wel. Ik ben rustig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *