Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Feyenoord maakt selectie bekend voor de finale in Tirana

Feyenoord heeft de 23-spelers bekendgemaakt die het moeten gaan doen in Tirana aanstaande woensdag. De Rotterdammers spelen dan in de finale van de Conference League tegen AS Roma. En ook doelman Justin Bijlow zit er bij.

Of Bijlow daadwerkelijk kan spelen is nog de vraag, maar dat hij bij de selectie zit is een goed teken. Mocht hij het niet halen, dan lijkt Ofir Marciano het doel te verdedigen. Feyenoord-trainer Arne Slot kan ook nog beschikken over Valentin Cojacaru en Thijs Jansen. Ook Cole Bassett en Tein Troost reizen mee met Feyenoord, maar spelen niet. Bassett is niet speelgerechtigd, Troost zit niet in de wedstrijdselectie.

De selectie van Feyenoord: Bijlow, Marciano, Cojocaru, Jansen, Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia, Hendrix, Sinisterra, Jahanbakhsh, Kökcü, Linssen, Sandler, Nelson, Aursnes, Trauner, Walemark, Hendriks, Til, Toornstra, Hall, Dessers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *