Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Frenkie de Jong mag Barcelona voor minimaal 100 miljoen verlaten’

Frenkie de Jong mag FC Barcelona verlaten als er een bod van minimaal 100 miljoen euro op tafel komt. Dit weet het Spaanse medium AS te melden. Barcelona komt hiermee tegemoet aan de wens van trainer Xavi Hernández en de speler zelf.

Zij willen de samenwerking deze zomer graag doortrekken, maar accepteren dat er een breuk volgt als er een astronomisch bedrag op tafel komt. Daarbij denkt men dus aan honderd miljoen euro.

Er zijn verschillende clubs die De Jong in het vizier hebben voor volgend seizoen. Het Manchester United van Erik ten Hag is veel genoemd, maar voldoet niet aan de vermeende voorwaarde van Champions League-voetbal. Verder worden ook Manchester City en Paris Saint-Germain aan hem gelinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *