Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ousmane Dembele gaat contract definitief niet verlengen

Ousmane Dembele gaat vertrekken bij FC Barcelona. De aanvaller zal zijn aflopende contract niet gaan verlengen. Dit weet het Franse medium Le Parisien te melden.

De soap rond Dembélé heeft vele hoofdstukken gekend. Barcelona en Dembélé zaten vaak met elkaar om tafel om een verlenging van de samenwerking te bespreken, maar iedere aanbieding werd van tafel geveegd door de aanvaller. Barça was de situatie in januari zo zat dat Dembélé in de etalage werd gezet. Zo hoopten de Catalanen nog wat aan hem verdienen. Er was volop interesse van topclubs, maar tot een transfer kwam het niet.

Een roemloze aftocht dreigde voor Dembélé, maar Xavi maakte de afgelopen maanden ‘gewoon’ gebruik van hem. De aanvaller leefde op onder de voormalig middenvelder, waarna op zijn aandringen de gesprekken met Barcelona werden heropgestart. Maar ook deze onderhandelingen sorteerden niet het gewenste effect. Een laatste aanbieding van Barcelona werd onlangs door het management van Dembélé afgewezen.

Dus loopt Dembélé, die Barcelona ooit zo’n 135 miljoen euro kostte, gratis de deur uit. In Spanje wordt beweerd dat PSG waarschijnlijk zijn nieuwe club wordt, maar in Frankrijk denkt men daar anders over. Le Parisien beweert dat de poorten van het Parc des Princes voor hem gesloten zijn en blijven. Dembélé voldoet niet aan het profiel door Luis Campos, die binnenkort wordt aangesteld als nieuwe technisch directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *