Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

FC Utrecht haalt wederom een speler bij Ajax op

FC Utrecht heeft naast Calvin Raatsie opnieuw een speler overgenomen van Ajax. Het gaat om de achttienjarige Gibson Yah. Hij meldde onlangs dat hij ging vertrekken bij Ajax, inmiddels heeft hij met Utrecht een nieuwe werkgever beet.

De middenvelder zette zijn paraaf onder een verbintenis voor twee seizoenen, waarbij de club nog een eenzijdige optie voor een extra jaar heeft.

“Het voelt goed. Ik ben blij dat FC Utrecht mij deze kans heeft gegeven en het is natuurlijk een hele mooie club om voor te spelen”, reageert Yah op de clubwebsite. “Ik ben een middenvelder maar ik kan ook achterin spelen. Ik vind het fijn om in de kleine ruimtes te voetballen en ik beschik daarnaast over een goed overzicht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *