Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Bayern Munchen ziet af van Haller en gaat vol voor Mané’

Bayern Munchen richt deze zomer al haar pijlen op de komst van Sadio Mane. Hij moet Robert Lewandowski gaan opvolgen die waarschijnlijk zijn loopbaan gaat voortzetten bij FC Barcelona.

Volgens transferjournalist Pedro Almeida is Ajax ook helemaal niet van plan om de Ivoriaans international komende zomer te laten gaan. Naast Bayern zou ook Borussia Dortmund geïnteresseerd zijn in de diensten van Haller. Der Rekordmeister zou de de jacht op de komst van Haller dan ook gestaakt hebben en richt nu al haar pijlen op Mané.

Het contract van Mané (30) loopt in de zomer van 2023 af bij Liverpool en de aanvaller zou zelf ook wel open staan voor een vertrek. Volgens Sky Sports zou Bayern al een bod van rond de dertig miljoen euro hebben gedaan, maar dat is voor Liverpool niet voldoende. Gezien de contractstatus van de Senegalees hoopt Bayern niet meer te hoeven betalen dan vijftig miljoen euro. Bij FC Hollywood ligt een driejarig contract klaar voor Mané.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *