Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Het voetbal van Ajax past beter bij Luis Suarez’

In de ogen van Hedwiges Maduro zou Luis Suarez er goed aan doen om terug te keren bij Ajax. De aanvaller van Atletico Madrid loopt daar uit zijn contract en hij zoekt naar een nieuwe werkgever.

“Ajax is een team dat graag op de helft van de tegenstander speelt”, begint Maduro zijn verhaal bij RTL Nieuws. “Suárez zou dan vaak in het zestienmetergebied van de opponent zijn. Dat is zijn natuurlijke habitat. Ik denk dat het voetbal van Ajax hem daarom beter ligt dan het countervoetbal dat hij speelde bij Atlético”, geeft de oud-voetballer aan.

Als Maduro, oud-teamgenoot van Suárez, terugdenkt aan zijn tijd met de Uruguyaan spreekt hij vol lof over de aanvalsleider. “Hij was een hardwerkende spits, die altijd met energie, passie en een glimlach 110% gaf op de trainingen. Hij kreeg ook altijd de bal mee vanuit de kluts. Ik dacht dat dit geluk was, maar hij is dat blijven doen. Dus is het gewoon een kwaliteit van hem. Een echte killer, die altijd doelpunten wil maken. Doorlopen op de keeper en hopen op een foutje. Dat is Suárez”, besluit de 37-jarige assistent-trainer van Almere City.

De 35-jarige spits vertrekt in ieder geval bij Atlético Madrid, waar zijn contract is afgelopen. De spits heeft aangegeven in Europa te willen blijven, maar nieuws over zijn toekomstig werkgever is er nog niet. Gezien het succes van Suárez in het verleden bij Ajax wordt de naam van zijn voormalig-werkgever zo nu en dan eens genoemd. Echter lijkt het er voorlopig niet op dat Suárez terugkeert naar de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *