Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

OFFICIEEL: Dirk Kuyt nieuwe trainer van ADO Den Haag

Dirk Kuyt wordt definitief de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Hij volgt interim Giovanni Franken op. Volgens Omroep West zal hij donderdag gepresenteerd worden bij de club.

Franken nam in de loop van het seizoen het stokje over van Ruud Brood, hoewel hij niet de benodigde papieren heeft. Het was dus al duidelijk dat hij plaats zou moeten maken en na de dramatische seizoensontknoping tegen Excelsior viel de naam van Kuyt al in de residentie. Volgens Omroep West is de deal inmiddels rond.

Kuyt zal dus debuteren als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Nadat hij in 2017 Feyenoord het landskampioenschap bezorgde, legde hij zich toe op een carrière als jeugdtrainer en werd hij intern klaargestoomd voor het hoofdtrainerschap in De Kuip. Feyenoord hield in 2020 echter vast aan Dick Advocaat en stelde daarna Arne Slot aan. Kuyt was afgelopen seizoen te zien als Champions League-analist bij RTL: of hij daarmee doorgaat, moet nog blijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *