Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

DEFINITIEF: Gareth Bale vertrekt na negen jaar bij Real Madrid

Gareth Bale vertrekt deze zomer bij Real Madrid. Dit heeft hij zelf bekendgemaakt via Instagram. De aanvaller Wales speelde maar liefst negen jaar bij de Spaanse topclub.

De 32-jarige Bale plaatst een open brief: “Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren heeft gesteund. Ik arriveerde hier negen jaar geleden als een jongen die zijn droom om voor Real Madrid te spelen wilde realiseren, om het maagdelijk wit te dragen, in Santiago Bernabéu te spelen, prijzen te winnen en onderdeel te zijn van een ploeg die Champions Leagues wint.”

“Ik kan nu terugkijken, reflecteren en eerlijk zeggen dat mijn droom werkelijkheid is geworden. En nog veel meer dan dat. Het was een geweldige ervaring. Ik zal het nooit vergeten. Het was een eer. HALA MADRID!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *