Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Tottenham wil 25 miljoen euro hebben voor Steven Bergwijn’

Mocht Ajax deze zomer Steven Bergwijn willen overnemen van Tottenham Hotspur dan zal er 25 miljoen euro op tafel moeten komen. De Amsterdammers dachten hem voor 20 miljoen euro te kunnen oppikken maar daar willen ze niets van weten.

De landskampioen heeft goede hoop dat Bergwijn deze zomer terugkeert naar Nederland. Het gebrek aan perspectief bij Tottenham en het aanstaande WK zouden hem ertoe bewegen om te vertrekken uit de Engelse Premier League. In januari was Ajax al concreet, maar de biedingen overschreden toen niet de twintig miljoen euro.

Tottenham kocht Bergwijn begin 2020 voor zo’n dertig miljoen euro van PSV. De Premier League-club wil het grootste deel daarvan terug proberen te halen door hem deze zomer te verkopen. Daarbij denkt men dus aan 25 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *