Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord wil mandekker Andrea Carboni (21) halen’

Feyenoord heeft de opvolger van Marcos Senesi in het vizier. Het gaat om de 21-jarige Andrea Carboni die dit seizoen dertig wedstrijden speelde in de Serie A voor Cagliari. Hier maakt het medium Alfredopedulla melding van.

Carboni kon niet voorkomen dat zijn ploeg afdaalde naar de Serie B. Door die degradatie staat de verdediger wel in de belangstelling van verschillende clubs.

De Italiaan ligt nog tot 2025 vast bij Cagliari, dus er zullen nog stevige onderhandelingen moeten volgen voordat een transfer in beeld komt. De verdediger zijn marktwaarde wordt geschat op vijf miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *