Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV in onderhandeling met Racing Club over Maxi Romero’

PSV is in onderhandeling met het Argentijnse Racing Club over spits Maxi Romero. De Eindhovenaren lijken te willen meewerken aan een transfer deze zomer. Romero werd voor tien miljoen euro gekocht van Vélez Sarsfield, maar vooral door blessures heeft hij zijn potentie nooit waar kunnen maken.

Het contract van Romero bij PSV loopt nog één jaar door en dus is dit het moment voor de club om nog iets van de investering terug te zien.

Volgens diverse Argentijnse journalisten is PSV met Racing Club in onderhandeling over een permanente transfer van Romero, die al eens verhuurd werd aan Vélez Sarsfield. César Luis Mero van TyC Sports stelt dat de Argentijnse club een bod gedaan heeft, de onderhandelingen in volle gang zijn en volgende week zelfs al afgerond zouden kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *