Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax ziet af van Brobbey en haalt alleen Bergwijn binnen’

Ajax zou deze zomer dolgraag Steven Bergwijn en Brian Brobbey naar Amsterdam halen maar het zou goed kunnen dat alleen de eerstgenoemde speler zal komen. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Clubwatcher Freek Jansen schrijft: “In aanvallend opzicht zijn er twee posities waar Ajax zich deze zomer op richt: een buitenspeler en een spits. Afgelopen winter vertrok David Neres en kwam er geen buitenspeler voor terug, aangezien de komst van Bergwijn afketste. Met Brian Brobbey en Danilo zijn inmiddels twee spitsen uit de selectie vertrokken. Danilo transfervrij naar Feyenoord en Brobbey moet zich na zijn vakantie weer melden bij RB Leipzig.”

“Hoezeer de jonge aanvaller ook bij Ajax wil blijven, zijn Duitse werkgever verlangt een flink bedrag (naar verluidt meer dan tien miljoen euro) voor de spits, die vorig jaar nog transfervrij van Ajax overkwam. Het is de vraag of de Amsterdammers bereid zijn om dit bedrag op te hoesten”, zo weet de VI-journalist. “Met Bergwijn zou een mogelijk antwoord zich al aandienen.”

Bergwijn kan namelijk centraal én op de flanken uit de voeten. In dat geval heeft Ajax voor de centrale positie naast Bergwijn ook Sébastien Haller en Dusan Tadic beschikbaar, waar ook voor de flankposities meerdere opties zijn. Brobbey zou dus zomaar eens naast een permanent verblijf in Amsterdam kunnen grijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *