Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Liverpool betaalt megabedrag voor Darwin Nunez’

Liverpool wil deze zomer uitpakken met de komst van Darwin Nunez. De spits van Benfica heeft een fantastisch seizoen achter de rug en scoort aan de lopende band. Een megabedrag lonkt dan ook voor zijn werkgever.

Volgens The Athletic, The Daily Mail en The Mirror is Liverpool bereid om liefst honderd miljoen euro te betalen voor de aanvaller. Daarmee zou het eigen transferrecord verbroken worden. Momenteel is Virgil van Dijk de duurste aanwinst ooit voor de Engelse topclub. Liverpool betaalde in 2018 liefst 85 miljoen om hem los te weken bij Southampton.

Voor Nunez zou Liverpool dus nóg verder willen gaan. De 22-jarige spits scoorde er dit seizoen op los bij de Portugese topclub. In 28 wedstrijden in de competitie was Nunez goed voor 26 treffers. In de Champions League mocht de aanvaller eveneens zes keer juichen, waaronder in de achtste finale tegen Ajax.

Nunez zou met een transfer naar Liverpool in de voetsporen treden van zijn illustere landgenoot Luis Suárez. De topspits verdiende bij Ajax een droomtransfer naar de Engelse grootmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *