Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Erik ten Hag beloofd Ajax niet te beroven van spelersselectie’

Ajax en United-manager Erik ten Hag hebben een herenakkoord gesloten. Hij heeft beloofd om de selectie van de Amsterdammers niet te gaan leegroven. De succestrainer zal in Engeland een nieuwe selectie moeten samenstellen in overleg met de clubleiding. Daarbij worden een heleboel namen genoemd, met Antony en Jurriën Timber als meest voorkomende geruchten.

Volgens The Times heeft Ten Hag al toegezegd dat hij de Ajax-selectie niet leeg gaat roven. De manager van United mag proberen om een enkele Ajacied mee te nemen naar Old Trafford, maar de Amsterdammers hebben de garantie gekregen dat het daarbij blijft.

Er is geen sprake van een officiële clausule, maar Ajax hoopt dat Ten Hag zich aan dit herenakkoord wil houden. De komende tijd moet ook nog maar blijken of Antony en Timber überhaupt naar de club uit Manchester verkassen deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *