Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ajax te passief, niet goed tegenover Alfred Schreuder’

Ajax is niet goed bezig richting de nieuwe trainer Alfred Schreuder. Deze conclusie trekt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Hoewel de Amsterdammers verschillende spelers op het oog hebben, wordt er maar niet doorgepakt. Nog geen enkele speler is binnen voor het aankomende seizoen. “Het schiet niet op. Je merkt nu dat er wat mensen onrustig worden bij Ajax en het is vind ik ook een heel slecht signaal naar je nieuwe hoofdtrainer”, stelt Verweij in de podcast.

De Ajax-watcher erkent dat er nog een lange weg te gaan is richting 31 augustus. “Maar ik vind ook dat je het goed zou zijn als ze één of twee aankopen hebben staan bij de eerste training als signaal naar de nieuwe trainer. Maar het schiet niet op”, aldus Verweij.

Steven Bergwijn is genoemd als topdoelwit voor Ajax. Verweij: “In het geval van Bergwijn hangt het bod nog steeds rond de 17,5 miljoen en dat is veel te weinig voor Spurs. Dat kan met bonussen oplopen tot 22,5 miljoen, maar Spurs wil gewoon 25 miljoen en het liefst nog bonussen ook.”

Ook rond AZ-aanvoerder Owen Wijndal is het stil. “Waarom dat zo ontzettend lang duurt, is voor mij ook de vraag. Ze weten wat hij kost, ze weten ook dat de zaakwaarnemer wil afzien van bijna zijn volledige commissie, omdat Wijndal graag de tussenstap in Nederla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *