Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord gaat niet voor toptransfers liggen’

Feyenoord is bereid om de spelers Luis Sinisterra, Marcos Senesi en Tyrell Malacia deze zomer te laten gaan indien de juiste transfersom op tafel komt. Als dit gebeurt dan zal technisch directeur de deal rondmaken. Dat is voor Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida wel anders: dát duo wil de club dolgraag behouden.

Dat heeft technisch directeur Arnesen bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. “Jongens als Sinisterra, Senesi en Malacia lijken wel toe aan een stap, maar dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Is dat zo, dan staan we de spelers niet in de weg”, legt de technisch eindverantwoordelijke uit in de ochtendkrant. “Kökçü en Geertruida? Daar is ook belangstelling voor, maar die willen we heel graag langer houden.”

Wel is er eerst geld nodig voordat Feyenoord zelf ook de transfermarkt op kan: tot dusver kwam er behalve Danilo nog geen speler binnen. Een transfer van Malacia ligt het meest voor de hand en dan kunnen de Rotterdammers eindelijk spelers halen. Toch ligt Arnesen nog niet wakker van de situatie. “Niemand hoeft zich zorgen te maken. Dat moet je pas doen als het ergens in augustus nog steeds wachten op spelers is”, stelt Arnesen de enigszins ongeruste achterban gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *