Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Tottenham zet Bergwijn in om Antony over te nemen van Ajax’

Tottenham Hotspur wil zich versterken met Ajax-smaakmaker Antony. Ze willen daarvoor Steven Bergwijn inzetten die de Amsterdammers graag willen hebben. Hier maakt het Engelse medium The Sun melding van.

De Londenaren denken een goede kans te maken op de komst van de vleugelspeler, gezien Ajax Bergwijn naar Amsterdam wil halen. De Spurs willen de komst van Antony eventueel deels bekostigen met het inzetten van Bergwijn als ruilmiddel.

Het is echter geen uitgemaakte zaak dat Antony voor Spurs gaat kiezen, gezien ook United verregaande interesse zou hebben in de Braziliaan. Bovendien onderhouden Ajax en Manchester United goede banden met elkaar, mede ook door de aanwezigheid van algemeen directeur Edwin van der Sar, die gezien wordt als een United-legende. Ten Hag ziet Antony graag naar Old Trafford komen, maar United zal daarvoor wel bereid moeten zijn om zestig miljoen euro op tafel te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *