Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord overweegt om Tonny Vilhena terug te halen’

Feyenoord overweegt om middenvelder Tonny Vilhena terug naar De Kuip te halen. Hier maakt het medium 1908 althans melding van.In januari werd Vilhena al in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. De middenvelder werd toen gezien als alternatief voor Joey Veerman, die voor PSV koos. Destijds maakte de oud-Feyenoorder echter de keuze om FK Krasnodar in te ruilen voor het Spaanse Espanyol.

Vilhena werd in de winter door Espanyol op huurbasis overgenomen van Krasnodar. De Spaanse club bedong daarmee een optie tot koop. De middenvelder speelde vervolgens bijna alles voor Espanyol, maar vooralsnog is er geen nieuws over diens toekomst.

Feyenoord zou daarom kans maken om Vilhena alsnog naar De Kuip te halen. Volgens het genoemde medium is de Eredivisie-topclub hem ‘zéker nog niet vergeten’, met daarbij een knipoog. Het is niet bekend hoe concreet de interesse voor de middenvelder is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *