Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Met Benitez haalt PSV één van de betere keepers binnen’

PSV pakte vandaag uit met de komst van doelman Walter Benitez. Hij komt transfervrij over van het Franse Nice waar Calvin Stengs met hem samenspeelde. Hij denkt dat de Eindhovenaren een prima slag hebben geslagen.

“Hij is in mijn ogen de beste doelman van de Ligue 1”, begint Stengs bij ESPN. “Je kan hem bijna niet betrappen op foutjes. Hij is op de lijn heel goed, maar komt ook zelfverzekerd zijn doel uit. Hij straalt echt wat uit. In de wedstrijden zet hij de defensie goed neer.”

Met Benítez heeft PSV een topkeeper in huis gehaald, stelt Stengs. “Met de kwaliteiten die hij met zich meebrengt is hij meteen een van de betere keepers van de Eredivisie. Misschien wel de beste, al is Justin Bijlow ook wel heel goed”, aldus de oud-aanvaller van AZ, die verrast was door de transfer. “Maar voor hem zal het een mooie, nieuwe uitdaging zijn.”

PSV legde Benítez dinsdag voor drie seizoenen vast. “Onze scouting zag hem al op jonge leeftijd spelen in Argentinië en is hem blijven volgen toen hij naar Europa vertrok. Omdat we wisten dat zijn contract na dit seizoen afliep, hebben we de laatste maanden erg veel tijd en energie in zijn komst gestoken. Toen duidelijk was dat hij open stond voor een transfer naar PSV hebben we direct doorgepakt”, vertelde technisch directeur John de Jong op de clubsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *