Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Ronaldo verlaat Manchester United voor Bayern Munchen’

Het is nog onduidelijk of de toekomst van Cristiano Ronaldo bij Manchester United ligt. De Duitse grootmacht Bayern Munchen wil hem deze zomer proberen in te lijven. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

Bayern houdt er serieus rekening mee dat Robert Lewandowski deze zomer vertrekt. Naar buiten toe doet de Duitse topclub er alles aan om de Pool binnenboord te houden, maar intern staat de deur wel degelijk open. Volgens de Spaanse sportkrant heeft Der Rekordmeister zelfs al besloten om hoog in te zetten wat diens opvolger betreft.

Ronaldo zou samen met Sadio Mané de voorhoede moeten vormen in München. De Portugese sterspeler heeft nog wel overwogen om Manchester United trouw te blijven, maar AS weet dat hij inmiddels heeft besloten om Old Trafford te verlaten. Het desastreuze seizoen in Manchester is hem totáál niet bevallen.

Ronaldo zou reeds op de hoogte zijn van de interesse van Bayern en kijkt daar met vertrouwen naar. Er zijn wel alternatieve opties voor de Portugees. Hoe dan ook, Ronaldo lijkt volgend seizoen weer om de prijzen te willen strijden én deel te nemen aan de Champions League. Dat laatste is bij United al niet mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *