Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord meldt zich voor aanvaller Christos Tzolis’

Feyenoord wil de aanvaller Christos Tzolis naar De Kuip halen. Hier maakt het Griekse medium Sportime melding van. Hij moet de opvolger worden van Reiss Nelson. Hij degradeerde met Norwich City het afgelopen seizoen uit de Premier League en wil vertrekken; de Rotterdammers zouden hem graag willen huren.

De bron schrijft dat Feyenoord bereid is om tachtig procent van het salaris van Tzolis over te nemen. Omdat zijn marktwaarde op tien miljoen euro wordt geschat is een permanente deal sowieso onhaalbaar. Er is echter veel concurrentie; ook Borussia Mönchengladbach en Club Brugge zitten op het vinkentouw voor de twintigjarige dribbelkont.

Norwich wil Tzolis het liefst verkopen om de aan hem uitgegeven negen miljoen euro terug te kunnen verdienen, maar ‘beseft dat dat mogelijk lastig gaat worden en zou daarom ook wel willen luisteren naar een huurdeal’, klinkt het tot slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *