Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Marcel Brands wil speler van Everton naar PSV halen’

Marcel Brands de technisch directeur van PSV wil een speler van zijn oude werkgever Everton naar Eindhoven halen. Het gaat om de mandekker Jarrad Branthwaite. Volgens de papieren editie van The Daily Mail willen de Eindhovenaren hem graag op huurbasis overnemen van The Toffees.

Mogelijk gaat Branthwaite dan tijdelijk de zwaar geblesseerde Olivier Boscagli – uit de roulatie tot januari 2023 – vervangen. Er is echter veel concurrentie, want ook Schalke 04, Middlesbrough, Sheffield United en Sunderland zouden hem tijdelijk over willen nemen.

In een eerder stadium werd Branthwaite nog gelinkt aan Manchester United, dat aan een permanente koop dacht. Everton wil echter slechts verhuren, zodat de mandekker elders meer speelminuten kan gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *