Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV start samenwerkingen met Chivas, Cruzeiro en Austin FC’

PSV is een samenwerking opgestart met de clubs Chivas, Cruzeiro en Austin FC. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Sinds december vorig jaar is de echte Ronaldo eigenaar van Cruzeiro nadat hij een meerderheidsbelang van de club in handen kreeg. Chivas is de oude club van PSV-ambassadeurs Carlos Salcido en ‘Maza’ Rodriguez.

Namens PSV zijn onder andere hoofd opleidingen Ernest Faber en Joost de Wit betrokken. De Wit was bijna zes jaar algemeen directeur van Vitesse en is inmiddels al ruim een jaar werkzaam bij PSV als Head of International Partnerships. Van 2008 tot 2010 was hij bovendien al eerder werkzaam binnen de jeugdopleiding van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *