Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Antony wil niet dat Ajax voor transfer gaat liggen’

Er lonkt een conflict tussen Ajax en Antony. Volgens diverse media heeft de Braziliaan namelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Maar Ajax wil hem absoluut niet laten gaan. Mocht dit wel gebeuren dan moet er zón tachtig miljoen euro op tafel komen.

Het standpunt van Ajax zit Antony naar verluidt niet lekker. Volgens Sky Sports wil de Braziliaanse aanvaller toestemming krijgen om te onderhandelen met Manchester United, maar de Amsterdammers lijken vast te houden aan de astronomische transfersom. ESPN noemt de hoge vraagprijs een (te) groot obstakel voor Manchester United op dit moment.

Manchester United staat op het punt om een megabedrag neer te tellen voor FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong. Nog eens een soortgelijk bedrag neertellen voor de Zuid-Amerikaan is daarom geen realistische optie op dit moment. United én Antony zouden allebei van mening zijn dat een lagere transfersom gepast is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *