Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord pakt uit met komst van Stengs en Gnonto’

Feyenoord wil deze week uitpakken met de komst van twee aanvallers. Calvin Stengs moet op huurbasis overkomen van het Franse Nice en de Italiaans international Wilfried Gnonto moet worden overgenomen van het Zwitserse FC Zurich. Hier maakt het Algemeen Dagblad vandaag melding van.

De achttienjarige Italiaan heeft volgens het Algemeen Dagblad al een persoonlijk akkoord bereikt met de Rotterdammers, de vraagprijs van FC Zürich (vier miljoen euro) lijkt ook geen probleem te worden. Er was veel interesse voor Gnonto, waarbij ook PSV als mogelijke bestemming werd genoemd. Afgelopen interlandperiode debuteerde Gnonto al voor de hoofdmacht van Italië, hij leverde gelijk een doelpunt en een assist tegen Duitsland. De kleine, razendsnelle Gnonto kan zowel centraal als op de flanken uit de voeten.

Ook hoopt Feyenoord Stengs nog los te kunnen weken bij OGC Nice, als is het de vraag of de vleugelspeler haalbaar is voor de Rotterdammers. Stengs kon het afgelopen seizoen weinig potten breken in Zuid-Frankrijk, waardoor een tijdelijk vertrek tot de mogelijkheden lijkt te behoren. Trainer Arne Slot onderhoudt veel contact met de aanvaller schrijft het Algemeen Dagblad, waarbij de oefenmeester hoopt op een zelfde scenario als bij Guus Til en Alireza Jahanbakhsh. “In de hoop dat als het moment zich inderdaad voordoet om de aanvaller van Nice te huren, er dan ook heel snel goede zaken kunnen worden gedaan. Stengs is een optie, maar of hij echt haalbaar is, moet nog maar blijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *