Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Orkun Kokcu bevestigt nieuwe transfer Feyenoord

Feyenoord heeft er een nieuwe speler bij, Het gaat om de jonge middenvelder Mohamed Taabouni. Hij is transfervrij opgepikt bij AZ en tekent in Rotterdam een contract voor meerdere seizoenen.

Orkun Kökcü reageerde kort daarna met een opvallende Instagram-foto. De Feyenoorder plaatste een foto samen met Taabouni en de tekst ‘Teammate’ (‘Teamgenoot’). Op deze foto zijn de voetballers met elkaar aan het paddelen, maar gezien de timing lijkt het een duidelijke bevestiging te zijn. Kökcü voegt er ook een mysterieuze emoticon aan toe.

Feyenoord-trainer Arne Slot kent Taabouni nog uit zijn tijd van AZ. Sinds de overstap van de trainer naar De Kuip zijn er meer AZ’ers overgeheveld. Dit weekend werd ook voormalig AZ’er Calvin Stengs gelinkt aan een dienstverband bij de Rotterdammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *