Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Arsenal en Manchester United bieden beiden op Lisandro Martinez’

Er is een ware strijd gaande om de handtekening van Ajax-mandekker Lisandro Martinez. Waar eerder Arsenal uitpakte met een bod van 45 miljoen euro bereid nu ook Manchester United een bod voor. Hier maakt het medium Express melding van.

Martinez stond al in de belangstelling van United en ook Arsenal had geboden op de 24-jarige verdediger. Deze biedingen werden door Ajax echter afgewezen.

Volgens de Express heeft het er nu alle schijn van dat Manchester United de zevenvoudig Argentijns international voor de neus van Arsenal weg gaat kapen, aangezien de club uit Manchester wel bereidt is de vraagprijs van de Amsterdammers te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *