Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Na Malacia en Frenkie haalt Ten Hag nog een Oranje-international’

Manchester United is hard bezig met het aantrekken van zowel Tyrell Malacia als Frenkie de Jong maar volgens The Daily Mirror zal het daar niet bij blijven. Erik ten Hag zou ook zijn zinnen hebben gezet op de komst van Denzel Dumfries.

De Engelse krant stipt aan dat de transfers van het eerstgenoemde duo op dit moment de grootste prioriteit genieten. Daarnaast zou Ajax een belletje kunnen verwachten inzake Lisandro Martínez, op wie onlangs een bod van veertig miljoen euro werd gedaan door Arsenal, één van de directe concurrenten van Ten Hag om Champions League- voetbal aankomend seizoen.

In de zoektocht naar een nieuwe rechtsback is Ten Hag inmiddels opnieuw uitgekomen bij Denzel Dumfries. De rechtsback van het Nederlands elftal maakte vorig seizoen pas de overstap van PSV naar Internazionale. De voormalig rechtsback van Sparta, sc Heerenveen en PSV deed dat zo goed dat Manchester United zou overwegen om hem aan te trekken.

Manchester United zou al een bod hebben gedaan van zo’n dertig miljoen euro. Dat zou Inter een mooie winst opleveren, aangezien de onttroont Italiaans landskampioen vorige zomer ruim 13 miljoen euro overmaakte naar Eindhoven. Na een jaar in de Serie A en de Champions League is Dumfries inmiddels 25 miljoen euro waard volgens Transfermarkt, iets waar Internazionale deze zomer wellicht van gaat profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *