Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Fortuna dendert door en haalt ook speler van Bayern Munchen’

Fortuna Sittard is on fire deze transferperiode. Eerder haalde ze al de Turks international Burak Yilmaz binnen en nu hebben ze hun vizier gericht op een speler van Bayern Munchen.

Zijn naam luidt Rémy Vita. De linksback uit de Bayern-jeugdopleiding gaat voor meerdere seizoenen tekenen bij Fortuna, zo weet Voetbal International vandaag te melden. Er moeten enkel nog puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet worden, alvorens Vita definitief speler van de Eredivisionist is.

VI schrijft over de 21-jarige vleugelverdediger: “Vita werd geboren op Madagaskar en groeide op in Frankrijk. Hij speelde in de jeugdopleiding van Troyes en maakte twee jaar geleden de overstap naar Bayern. Daar speelde Vita zijn wedstrijden in het tweede elftal. Vorig seizoen kwam de back sinds januari op huurbasis uit voor het Engelse Barnsley, waar hij een vaste basisspeler was. Vita kon niet voorkomen dat Barnsley uit het Championship degradeerde.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *