Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Frenkie de Jong gaat op zijn knietjes voor jeugdliefde

Barcelona-speler en Oranje-international Frenkie de Jong is op knieen gegaan voor zijn jeugdliefde Mikky Kiemeney. Dit deed hij op een vakantie in Amerika.

‘Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou te delen. She said yes’, schrijft De Jong bij een foto van het moment op Instagram. ‘I SAID YES’, post Kiemeny. De Jong en Kiemeney zijn al een stel sinds de middelbare school. Op het Koning Willem II College in Tilburg zaten ze samen in een klas vol talentvolle sporters.

De Jong en Kiemeney wonen al jaren samen, eerst in Amsterdam en sinds 2019 in Barcelona. In de dagen voor zijn huwelijksaanzoek werd de middenvelder van FC Barcelona nadrukkelijk gelinkt aan Manchester United, dat bereid is 85 miljoen euro voor hem te betalen. Erik ten Hag wil De Jong dolgraag aan zijn selectie toevoegen, maar zijn komst lijkt een kwestie van de lange adem te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *