Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Mo Salah verrast en tekent nieuw contract bij Liverpool

Mo Salah heeft een nieuw contract ondertekend bij Liverpool. Dit is verrassend te noemen want een transfer hing in de lucht. Hij tekende bij tot medio 2025.

“Ik voel me geweldig en heb heel veel zin om nieuwe prijzen te winnen met de club. Het is een gelukkige dag voor iedereen”, jubelt Salah op de clubwebsite. De gesprekken over verlenging met de flankspeler, die nog twee jaar vast lag, verliepen moeizaam. “Het kost wat tijd, denk ik, om te verlengen, maar nu is alles geregeld, dus we hoeven ons alleen maar te concentreren op wat de toekomst biedt.”

“Ik denk dat je kunt zien dat het team de afgelopen vijf of zes jaar steeds beter werd. Vorig seizoen waren we dicht bij het winnen van vier, maar helaas verloren we in de laatste week van het seizoen twee trofeeën”, doelt hij op de verloren CL-finale en titelstrijd in Engeland.

“Ik denk dat we in een goede positie verkeren om voor alles te vechten. We hebben ook nieuwe aanwinsten (Darwin Nunez van SL Benfica, red.). We moeten gewoon hard blijven werken, een goede visie hebben, positief zijn en weer voor alles gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *