Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Napoli gaat voor stunt en polst Cristiano Ronaldo’

Cristiano Ronaldo lijkt te kunnen terugkeren in de Italiaanse Serie A. Napoli wil namelijk gaan stunten met de komst van de Portugese superster. Hier maakt de journalist Matte Moretto melding van.

Chelsea en Bayern München worden ook genoemd door de Italiaanse journalist, maar eerder werd al duidelijk dat een transfer naar Duitsland of een binnenlandse overgang een lastig verhaal wordt. Bayern kan Ronaldo eigenlijk niet gebruiken en aangezien United Ronaldo überhaupt niet kwijt wil, lijkt het onwaarschijnlijk dat de club hem naar Chelsea zou laten vertrekken.

Het is de vraag of Ronaldo wel echt in de Champions League móét spelen (van zichzelf). In dat geval zou Napoli bij voorbaat al kansloos zijn in de strijd om de handtekening van Ronaldo. De Italianen spelen volgend seizoen in de Europa League. Er wordt ook gesteld dat de onvrede bij Ronaldo vooral komt door het uitblijven van aankopen bij United. In dat geval kan Napoli wél een kans maken.

De komende weken zullen ongetwijfeld uitsluitsel gaan bieden over de toekomst van Ronaldo. Bij Ajax zullen ze de situatie rondom Ronaldo met bovengemiddelde interesse volgen. De Amsterdammers weten dat Antony als belangrijkste vervanger wordt gezien op het moment dat Ronaldo daadwerkelijk uit Old Trafford vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *