Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Komst van Georginio Wijnaldum is op dit moment niet echt realistisch’

John de Jong de technisch directeur van PSV heeft tegenover Voetbal International gereageerd op de vermeende belangstelling voor Georginio Wijnaldum. Hij acht dit op het moment niet realistisch.

“Vooropgesteld, wij zouden dat natuurlijk heel graag willen”, aldus De Jong. “Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen.”

Wijnaldum heeft in Frankrijk nog een contract voor twee seizoenen. Afgelopen seizoen was hij al niet altijd verzekerd van speeltijd met een basisplaats in slechts de helft van alle competitiewedstrijden, terwijl hij in de Champions League ook vooral genoegen moest nemen met een reserverol. Zijn kansen op speeltijd zijn bovendien flink afgenomen nadat PSG de selectie versterkte met Vitinha en bovendien ook op het punt staat om Renato Sanches aan de selectie toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *