Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ryan Babel meldt zich op trainingsveld bij Ajax

Ryan Babel heeft zich laten zien op het trainingsveld bij Ajax. Samen met Pelle Clement houdt hij momenteel zijn conditie op peil bij de Amsterdammers.

Babel (35) speelde de afgelopen drie seizoenen voor Galatasaray in Turkije, maar is nu clubloos omdat zijn contract afgelopen is. Datzelfde geldt voor Clement, die bij PEC Zwolle vandaan komt. Vitesse was met hem bezig, onduidelijk is hoe dat er nu voor staat. Babel en Clement trainen mee met de ploeg van John Heitinga.

Babel doorliep de jeugdopleiding van Ajax en vertrok in 2007 naar Liverpool. Ajax huurde hem twee keer: in 2012 en 2020. Clement maakte in 2017 de overstap van Ajax naar Reading, dat destijds geleid werd door Jaap Stam. Daarna trok Clement naar PEC, waar hij een contract had tot 30 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *