Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Fiorentina meldt zich bij Ajax voor opvolger Milenkovic’

Het Italiaaanse Fiorentina heeft haar oog laten vallen op Ajax-mandekker Perr Schuurs. Hij moet daar de opvolger worden van Nikola Milenkovic. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Het contract van Milenkovic loopt tot 2023 door bij Fiorentina en de Serviër is gewild door grote clubs, waaronder Internazionale. Fiorentina wil alvast inspelen op een vertrek en is uitgekomen bij Schuurs, die nog niet zeker is van zijn toekomst bij de Amsterdammers.

De centrale verdediger maakte er geen geheim van meer speeltijd te willen bij Ajax en ligt tot 2025 vast in de Johan Cruijff ArenA. Schuurs speelde het afgelopen seizoen 22 wedstrijden in de Eredivisie en drie duels in de Champions League. In totaal kwam hij tot drie assists.

Met de komst van Calvin Bassey, die deze week overkwam van Rangers FC, is de plek van Schuurs allesbehalve zeker. Bassey wordt gezien als de opvolger van Lisandro Martínez, die voor 67 miljoen euro naar Manchester United vertrok. Schuurs stond onlangs ook al op de radar van Bologna FC, maar Ajax is niet van plan de 22-jarige verdediger te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *