Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Nieuwe Ajax-flitser: ‘Moeilijkste moment van mijn korte carrière’

Gisteren werd bekend dat Ajax zich definitief heeft versterkt met de pas 19-jarige Portugese aanvaller Francisco Conceição. Hij verkast per direct naar Amsterdam waar hij een vijfjarig contract heeft getekend. Gisteren nam hij nog even afscheid van oude club FC Porto.

Conceiçao brak vorig seizoen door bij FC Porto, waar zijn vader Sérgio hoofdtrainer is. De jongeling schrijft: “Ik heb geen woorden om te beschrijven wat we hebben meegemaakt in de jaren dat ik de club van mijn hart vertegenwoordigde. Mijn jongensdroom kwam uit: om landskampioen te worden.”

“Dit is het moeilijkste moment van mijn korte carrière… Om afscheid te nemen van deze club, deze stad en alle fans die FC Porto uniek maken”, vervolgt Conceição, die alle betrokken mensen bij FC Porto bedankt. Daartoe behoren natuurlijk ook de fans van de Portugese topclub.

Aan de fans doet Conceiçao ook een belofte. “Mijn verhaal bij de club, die ik beschouw als mijn thuis, stopt hier niet. Tegen FC Porto zal ik nooit vaarwel zeggen, maar tot ziens. Ik vertrek nu, maar Porto vertrekt niet uit mij. Ik neem jullie allemaal mee in mijn hart, Portistas. Voor altijd een Dragão.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *