Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord slaat fraaie transferslag’

De Mexicaanse spits Santiago Gimenez zet zijn loopbaan zeer waarschijnlijk voort bij Feyenoord. En volgens Voetbal International is de aanvalsleider precies wat de Rotterdammers nodig hebben. Hij is namelijk meer dan een goalgetter alleen.

Giménez vindt geregeld het doel en VI analyseert: “Áls Giménez daadwerkelijk naar Feyenoord komt, zal er vaak benoemd worden dat de jonge spits vijf goals maakte in de eerste vier competitieduels van het nieuwe seizoen in Mexico. Maar behalve het feit dat drie van deze vijf treffers vanaf de strafschopstip komen, doe je Giménez ook tekort om hem als goaltjesdief te omschrijven.”

“Want bij Cruz Azul is Giménez op 21-jarige leeftijd al de bepalende speler voor de teamstijl”, legt het blad uit. “Hoewel hij ‘maar’ 1 meter 83 lang is, wordt Giménez continu gezocht met lange ballen van achteruit. Dat hij als targetman speelt, terwijl hij niet bijzonder lang is, zegt genoeg over Giménez’ duidelijkste kwaliteit: de jonge spits is oersterk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *