Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘PSV wil meer dan 45 miljoen vangen van Arsenal voor Gakpo’

Cody Gakpo mag zich nog altijd in de belangstelling heugen van Arsenal. Mochten The Gunners nu gaan toeslaan dan moeten ze nog meer betalen dan eerder het geval was.

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Er bestaat nog altijd een kans dat Cody Gakpo zijn loopbaan vervolgt bij Arsenal. The Gunners waren eerder al geïnteresseerd in de aanvaller van PSV en de interesse is inmiddels opnieuw aangewakkerd. Hoe graag de club uit Londen ook wil, het zal hoogstwaarschijnlijk geduld moeten betrachten.”

PSV wil de hoofdprijs vangen voor zijn sterspeler en er zitten nóg meer haken en ogen aan de mogelijke deal: “De Eindhovenaren hopen Gakpo deze zomer voor de club te kunnen behouden. En als Gakpo al zou vertrekken, dan het liefste richting het einde van de window. Volgende week wacht immers al het cruciale tweeluik met AS Monaco in de voorronde van de Champions League. Bepalende spelers zoals Gakpo maar ook Ibrahim Sangaré, worden in principe voor dit tweeluik niet verkocht.”

Het Eindhovens Dagblad voegt daaraan toe dat men in het Philips Stadion een recordbedrag wil incasseren voor Gakpo. Geïnteresseerde clubs moeten dan ook een ‘gigabedrag’ aftikken, méér dan de 45 miljoen euro die PSV voor Hirving Lozano ving…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *