Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Feyenoord vindt volgende aanwinst in de MLS’

De koopwoede van Feyenoord gaat maar door. Nu hebben ze en vizier gericht op een speler uit de Amerikaanse MLS. Het gaat om de 22-jarige linksback Marcos López. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Op dit moment speelt López nog voor de Amerikaanse MLS-club San Jose Earthquakes. Zijn verbintenis loopt na dit kalenderjaar af, waardoor Feyenoord relatief goedkoop kan toeslaan. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde website ligt er een ‘uitgestippeld traject klaar’ voor de international van Peru.

Eerder werd Derry John Murkin van FC Volendam genoemd als kandidaat-linksback voor Feyenoord. Zijn komst is inmiddels echter van de baan. Overigens lijkt de club naast López nog een linksback nodig te hebben voor komend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *