Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Gedoe rondom nieuwe Ajax-transfer’

In de zoektocht naar een nieuwe rechtsback is Ajax uitgekomen bij de 24-jarige Jorge Sánchez . Hij speelt voor het Mexicaanse Club America en zou vijf miljoen euro moeten kosten. Alleen is er een probleem.

Althans… volgens het medium Águilas Monumental doet zijn werkgever moeilijk. Vijf miljoen euro is op dit moment misschien een mooie prijs, maar er is best een kansje dat Sánchez als international van Mexico meegaat naar het wereldkampioenschap in Qatar. Dat zou zijn marktwaarde doen toenemen en daarom is het voor Club América (overigens de oude broodheer van Edson Álvarez) aantrekkelijk om te wachten. Óf Ajax moet een bod van acht miljoen euro uitbrengen, dat zou alle zorgen van de Mexicanen de wereld uit helpen.

Besluit Club América het spelletje hard te spelen, dan zou er een conflict kunnen ontstaan tussen de club en zijn speler. De bovengenoemde bron stelt namelijk dat Sánchez ongelooflijk graag naar de Johan Cruijff ArenA wil transfereren. Op dit moment zijn de verhoudingen nog goed, maar dat kan in een mum van tijd omslaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *