Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Nederlaag Ajax niet terecht: ‘PSV niet per se de betere ploeg’

Daley Blind vindt het de schuld van Ajax dat ze geen beslag hebben weten te leggen op de Johan Cruijff Schaal. In zijn optiek had er namelijk meer in gezeten voor de Amsterdammers.

“Ik denk dat wij de wedstrijd onder controle hadden. We kwamen goed op voorsprong, een fantastische goal. Uit het niets valt dan de 1-1 en kort voor rust de 1-2. Ik weet niet goed wat daar gebeurde. Je moet die voorzet eruit halen tegen koppers als Luuk de Jong en Guus Til”, analyseert Blind bij ESPN. “Ik denk dat wij goede goals hebben gemaakt, zij hebben geprofiteerd van individuele fouten van ons. Gefeliciteerd aan PSV, om maar een waardige verliezer te zijn.”

Blind vindt de nederlaag van Ajax desondanks niet terecht. “Ik denk niet per se dat zij de betere ploeg waren”, gaat de ervaren verdediger verder. “Kenneth Taylor had voor rust een goede kans om de 2-1 binnen te schieten. Wij begonnen ook sterk aan de tweede helft. Maar dan valt die rode kaart en dan weet je dat het heel lastig wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *