Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

Ajax-target al buiten de selectie gehouden

Ajax lijkt snel te kunnen beschikken over de Mexicaanse rechtsback Jorge Sanchez. De Telegraaf sprak woensdagochtend al van een persoonlijk akkoord tussen de 21-voudig international en Ajax. Ook de clubs lijken er snel uit te komen.

Sánchez heeft zijn laatste wedstrijd vermoedelijk al gespeeld voor de Mexicaanse topclub. Zij reizen binnenkort naar de Verenigde Staten voor een oefenduel met Los Angeles FC, maar neemt Sánchez niet meer mee. Dat schrijven lokale media.

Kerynews spreekt zelfs al van een done deal. Volgens de berichtgeving zet Sánchez zijn krabbel in Amsterdam onder een vijfjarig contract. Club América bedong een doorverkooppercentage af voor de verdediger, die naar verluidt momenteel vijf miljoen euro waard is.

Sánchez moet in Amsterdam de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch, om de erfenis van Noussair Mazraoui. Verder beschikt trainer Alfred Schreuder ook nog over Sean Klaiber, al lijkt hij niet direct in aanmerking te komen voor een basisplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *