Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

BREKEND! ‘Ajax ontvangt aanzienlijk hogere bieding van United’

Ajax heeft een tweede bieding ontvangen van Manchester United voor haar sterspeler Antony. Een eerste bod van tachtig miljoen euro werd direct verworpen maar het tweede bod van 94 miljoen euro ziet er al een stuk beter uit. Hier maakt het Braziliaanse medium Globo Esporte melding van.

De buitenspeler is er persoonlijk helemaal uit met United, maar Ajax wil het onderste uit de kan halen. De clubleiding mikt op een bedrag van honderd miljoen euro, het eerste bod van tachtig werd dan ook direct in de prullenbak gegooid. Het bod van 94 miljoen komt al meer in de goede richting, al zal moeten blijken of Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar daar genoegen mee nemen.

Zondag tegen Sparta Rotterdam zat Antony al niet meer bij de wedstrijdselectie van Ajax. Dit terwijl het tussen de clubs nog zeker geen akkoord was. “Wij zijn bij Ajax ook bezig met het bouwen aan een ploeg die hoofdprijzen wil pakken, en daarom wil ik Antony houden”, klonk Alfred Schreuder stellig. “Hij is speler van Ajax en die staan wel vaker in de belangstelling van grote clubs. Dan moet je toch kunnen spelen.”

De houding dat Ajax Antony echt niet wil laten gaan, kan ook een manier zijn om de prijs wat verder op te drijven. Man United is na de desastreuze start wanhopig om nog een aantal topspelers naar Old Trafford te halen. De Braziliaanse international is volgens Transfermarkt 35 miljoen waard, maar dat kan nu drie keer over de kop gaan. Antony heeft in de Johan Cruijff ArenA nog een verbintenis tot medio 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *