Bookmakers

Voetbalweddenschappen, Online Gokken en Voetbalnieuws

‘Southampton het meest concreet voor Cody Gakpo’

Het Engelse Southampton is het meest concreet voor Cody Gakpo. Hier maakt het medium The Athletic melding van. Ze zouden al een bod hebben neergelegd bij de PSV wat direct naar de prullenbak werd verwezen.

Wat de hoogte van dat bedrag was, is onduidelijk. Manchester United behoort ook tot de geïnteresseerde clubs, al is die belangstelling afgenomen sinds de overeenstemming met Ajax over Antony. Everton en Leeds United hebben Gakpo eveneens op de radar, al is Southampton het meest concreet, klinkt het.

Gakpo geldt deze zomer als een belangrijk doelwit voor Southampton. Rasmus Ankersen, directeur voetbalzaken bij de club, heeft gesprekken gevoerd met PSV en de belangenbehartigers van de Oranje-international. Tot op heden is Gakpo niet ingegaan op de Engelse interesse.

Na de wedstrijd tegen Excelsior (1-6) liet Gakpo zich uit over de laatste dagen van de transferperiode. “Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *